[Barcelona] Amenaza de desalojo de Ca l’Espina: primer juicio y campaña de resistencia

Extraemos de Indymedia Barcelona y del correo electrónico diversas informaciones sobre el proceso de desalojo de la okupa Ca l´Espina, en el barrio de Gràcia, con la celebración del primer juicio. Se ha iniciado una campaña de presión y llamado a la solidaridad contra la inmobiliaria Bojous S.L. Para más información, podéis visitar la cuenta de TW de Ca l´Espina. Para el 17 de julio, hay convocado en Barcelona un escrache a la propiedad, a la espera de confirmar el lugar.

 

 


PRIMER JUDICI DE CA L’ESPINA

El proper dilluns 20 de juliol ens enfrontem al primer judici de Ca l’Espina, un procés penal contra el segon pis quan ja teníem un procés civil obert contra tot l’edifici. La propietat força la legalitat imposant una via penal sense sentit per un edifici que s’ha mantingut buit, abandonat i descuidat, interposant una segona denúncia penal en ser la primera arxivada i redirigida a un procés civil.

L’ànsia especulativa d’aquest gran propietari no podrà fer-nos fora de casa. Ja ens han arribat les primeres mostres de solidaritat i sabem que no estem soles en aquesta ciutat corcada per l’especulació i l’avarícia, resistim i resistirem fins al final, perquè no permetrem un barri només per a rics i turistes. No ens faran fora!

Fem una crida a què ressoni als balcons, a les parets i a tota la ciutat, de totes les formes que pugueu imaginar, fins que li quedi ben clar a la propietat:

BOJOUS S.L. RETIRA LES DENÚNCIES

CA L’ESPINA RESISTEIX

—————————————————————————————————————————————————-
BOJOUS S.L. RETIRA LES DENÚNCIES
Ca l’Espina, edifici okupat el passat gener al Carrer Astúries 12, al barri de Gràcia, es troba sota amenaça de desallotjament. Ens enfrontem a un procés judicial per un edifici que estava abandonat i descuidat, en el que un dels pisos estava cobert per un metre d’escombraries i deixalles. Davant d’aquesta amenaça, la nostra petició és clara: que la propietària, la immobiliària Bojous S.L., retiri la denúncia.

Sabem que moltes us estareu preguntant «QUI ÉS BOJOUS S.L.?»

Avui publiquem les propietats d’aquest autoanomenat «petit propietari»

-4 Edificis…
-31 Pisos d’habitatge…
-Diversos locals…

Benvingudes al MONOPOLY de BOJOUS S.L.!
Són tantes les propietats que no podem penjar tots els cartells a Indymedia, tot seguit les 9 propietats més cares.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
índice.jpg
índice9.jpg

NO ACABA AQUÍ, BOJOUS S.L. TÉ LA PROPIETAT DEL MASSIMO DUTTI DE PORTAL DE L’ÀNGEL, L’ANTIC ZARA. UN EDIFIC COMERCIAL EN EL CARRER AMB ELS LLOGUERS MÉS CARS DE TOTA ESPANYA.
Un preu de lloguer de 285€ per m2, un total de 445.455€ mensualment.

8.jpg

Queden clares les mentides de la propietat.

Ens vol fer fora d’una de les seves joies, valorada en 1.434.500 Euros. Resistim i resistirem a Ca l’Espina, perquè les cases són per qui les habita no per que especula

Ho tenim molt clar i anem a per totes, sabem que no estem soles i que tot és possible! Sabem que amb la força de totes som imparables!

A totes les que us sentiu vostre el projecte i volgueu participar en la campanya us animem a ajudar en la difusió de la manera que considereu. Tenim pancartes i estem preparant altre material que us podem repartir.

No a l’especulació, no a la gentrificació, ni a Gràcia ni enlloc.

Ca L’Espina Resisteix

BOJOUS S.L. RETIRA LES DENÚNCIES!