[Barcelona] ¡¡Colau Que Tas Pasao!!

Extraído de Indimedia Barcelona

passeig joan de borbó.jpg
(*) Pancarta que multan los lacayos de la renegada Colau

A poques setmanes de decretar-se “l’emergència climàtica” a la ciutat de Barcelona (l’1 de gener de 2020) ens ha arribat la notificació d’una multa de més de 1.000€, per el fet de penjar una pancarta (al Passeig Joan de Borbó) convocant a la vaga i la manifestació del 27 de setembre… en el text de la multa es parla d’una infracció greu a “l’Ordenança de Mesures per fomentar i garantir la convivència ciutadana” concretament en el seu article 24.2.

No cal estendre’s sobre el que l’ajuntament considera convivència, idea en la que no coincidim gens, sembla que per ells convivència és sinònim de silenci i quietud i aplaudiment a les seves activitats, per nosaltres és una cosa ben diferent.

El que si volem senyalar és la “hipocresia climàtica” municipal.
Un ajuntament, recentment nomenat, que ha fet florir noves branques al organigrama municipal referides al canvi climàtic, ara mateix tenim els següents organismes:

-Una Àrea d’Ecologia.
-Una regidoria d’Emergència Climàtica i Transició Energètica.
-Una Agencia de l’Energia.
-Una Agència d’Ecologia Urbana.

Tot això en mans de la “nova política”, en mans dels “Comuns”. En mans d’una gent que es va “adherir” a la vaga mundial pel clima, traslladant un ple del 27 al 30 de setembre i que s’omple la boca amb declaracions “verdes” de fet els Comuns son experts en l’art de la disfressa i del rentat de cara.

Val a dir que l’Eloi Badia, regidor d’Emergència Climàtica i Transició Energètica i del districte de Gràcia te també un altra càrrec (de fet en te 7 o 8 més) que ens sembla prou indicatiu… és el president de Cementiris de Barcelona, SA… i així ens volen, callats i silenciosos com a tombes.

Destruïm al capitalisme i la seva civilització
Per acabar amb la devastació, acció directa
Capitalisme = canvi climàtic

Barcelona neta, polítics a la merda!

Anarquistes contra la devastació climàtica